Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Asiakkaamme suosittelevat Häätehdasta:

Henna & Mikko 16.7.2016

Hennan ja Mikon häitä juhlittiin Lappeenrannassa kauniina kesäpäivänä. Häitä tanssittiin Tapavainolan juhlatilassa, joka oli koristeltu maalaisromanttisesti noin 60 vierasta varten. Juhlat jatkuivat pitkälle yöhön. Hääsuunnittelijamme suunnitteli yhdessä hääparin kanssa somistusta, ruokailua, ohjelmaa ja hoiti mm. palveluntarjoajien kilpailutuksen ja tarvittavien varausten teon. Suunnittelijamme myös auttoi koristelussa. Juhlassa hän ohjasi ohjelman kulkua sekä toimi hääparin oikeana kätenä. Ihanat kesäiset intiimit juhlat, joissa oli rento ja välittävä tunnelma.

Arla & Santeri 11.7.2015

Arlan ja Santerin tunnelmallinen vihkiminen oli Nurmijärven kauniissa kirkossa. Hääjuhlaa vietettiin Järvenpäässä, Pohjolanhovissa. Hääjuhla oli kaunis ja vieraat viihtyivät pitkälle yöhön tanssien ja kesäyöstä nauttien sekä toisiinsa tutustuen. Väsynyt, mutta onnellinen hääpari lähti viimeisten joukossa viettämään hääyötä Vantaalle. Erikoisuutena näissä häissä oli mahtava hääauto, upea hääpari ja leppoisa tunnelma, muistoksi jäi upeat valokuvat. Maistuvan ruoan häihin taikoi Kinkerikokit ja bilefiiliksestä vastasi Bailubändi Autoradio, jolta taipui hienosti myös perinteisempi tanssimusiikki. Häätehdas suunitteli häitä alusta saakka yhdessä hääparin, kaasojen ja bestmanin kanssa. Päävastuu etenkin aikatauluista, koristeluista sekä käytännön toteutuksesta (koristelut, hääpäivän kulku, juomabaarin täyttö pitkin iltaa, hääpaikan siivous, kaasojen & bestmanin avustus jne.) oli suunnittelijallamme.

Marietta & Christoph 28.4.2015

Hello Niina,
the Day went just perfect!
Thank you for everything, especially for the nice flowers today!

 

Saksalaiset Marietta & Christoph vihittiin Helsingissä maistraatissa, jossa oli paikalla vihkijän lisäksi vain he ja pariskunnan tytär sekä valokuvaaja ja todistaja. Vihkimiseen he olivat valinneet Lou Reedin kappaleen Perfect Day, joka kuvasikin upeasti aurinkoista hääpäivää. Valokuvat hääparista otti Birgitt Kiviberg, joka kuvasi onnellista perhettä mm. satamassa ja tuomiokirkolla.

 

Häätehdas otti vastuun järjestelyistä ja vastasi mm. maistraatin, valokuvaajan, loma-asunnon ja ravintolan varaamisesta pariskunnalle. Lisäksi hääsuunnittelijan apua tarvittiin lomakkeiden täyttämisessä; ulkomaalaisen pariskunnan ollessa kyseessä kun ei pelkkä esteettömyystodistus riitä. Hääsuunnittelijamme kävi viemässä vielä illallisravintolaan kukkia tuoreelle hääparille yllätykseksi. Sukulaisille & ystäville he aikovat kertoa naimisiinmenosta postikortilla.

Anneli& Mikko 10.05.2014

 

Wedding Factoryn Niinasta oli suuri apu meille sekä suunnitteluvaiheessa että itse juhlapäivänä. Niina piti kaikki langat käsissään suunnitteluvaiheessa ja häneltä sai arvokkaita neuvoja ja vinkkejä sekä myös tukea omille mielipiteille. Hän osasi ottaa suunnittelussa huomioon paljon sellaisia tärkeitä asioita, mitä itse ei olisi osannut ajatella. Vaikka loppujen lopuksi halusimme kuitenkin itse tehdä päätöksiä ja olla aktiivisesti mukana suunnittelussa, Niinalle olisi hyvin voinut ulkoistaa myös koko paketin, koska hän osasi kuunnella ja lukea hyvin meitä ja tehdä juuri meille sopivia ehdotuksia.
 
Myös itse hääpäivänä Niina oli korvaamaton apu aamusta yömyöhälle, saimme rauhassa keskittyä juhlimiseen ja vieraiden kanssa seurusteluun, kun tiesimme että hän varmistaa ja hoitaa kaikki käytännön asiat ja on jo askeleen edellä juhlan ohjelmassa varmistamassa että kaikki on hoidossa. Myös kaasot ja bestmanit pääsivät helpommalla, mikä oli heillekin kiva, että hekin voivat enemmän keskittyä juhlimiseen kuin käytännön asioiden hoitamiseen. Juhlat olikin oikein upeat ja sujuvat ja hääparin lisäksi myös monet vieraat kehuivat häiden olleen parhaat häät missä ovat ikinä olleet. Suosittelemme siis lämpimästi Wedding Factorya ja Niinaa kaikillle muillekin häitään suunnitteleville"

Valokuvat: Markku Pajulahti

Hääpaikka: Villa Näsinrinne

Annika & Lauri 26.10.2013

Annikan ja Laurin häitä juhlittiin Lokakuisena lauantaina Helsingissä biitsi.fi Areenalla valkoisen hiekan ja trooppisen lämmön keskellä. Rennot häät olivat kauniit ja hääparin näköiset, hauskana yksityiskohtana pöytien numerointi: parin vanhat pelipaidat toimivat pöytänumeroina. Hääpari kulki kirkosta hääpaikalle tandem- polkupyörällä. Wedding Factoryn Niina oli Annikan ja Laurin hääsuunnittelijana ja auttoin juhlan suunnittelussa, hääpaikkaan liittyvissä yksityiskohdissa, ruokatarjoiluissa sekä toimi aikatauluttajana ja kaasojen ja bestmanien tukena.

Päivi 08.06.2013

Nykyinen 3-kymppinen kiittää Niinaa hyvin suunnitelluista ja toteutetuista synttärikemuistani! Wedding Factoryn Niina siis suunnitteli ja toteutti kolmekymppiseni kesällä 2013. Itselläni ei ollut kuin muutama ”must-asia”, joten lähes kaiken muun annoin Niinan tehtäväksi mm: kutsujen alustava sunnittelu, juhlapaikkojen kartoitus, -varaus ja koristelu, tarjoilut: ruoat ja juomat, kattaukset, musiikki sekä värimaailman suunnittelu ja -toteutus.

Toiveissani oli rennot ja iloiset, minun itseni näköiset kesäjuhlat, eli juuri sellaiset kuin sainkin! Kuten ehkä yllä olevasta tekstistä huokuukin, olen enemmän kuin tyytyväinen Wedding Factoryn/Niinan työhön omien juhlien suunnittelussa sekä toteutuksessa! Omin toimin en olisi saanut näin hienoja ja onnistuneita juhlia järjestettyä. Juhlani saivat paljon kiitosta myös jälkeenpäin, joten koen lankojen päästämisen omista käsistä ja juhlasuunnittelijan palkkaamisen olleen oikea ratkaisu!

Mika & Sanna 04.02.2012

Yhteistyökumppanimme Biitsi.fi Areena Helsingissä on oiva hääpaikka: "Biitsi Areena toimi loistavana hääjuhlapaikkana meille. Tila oli hyvin muunneltavissa, tekniikka, tarjoilu & henkilökunta toimi hienosti ja +26 asteinen beach party keskellä talvea oli hieno yllätys myös vieraille. Voimme ehdottamasti suositella!"

 

 

 

KESÄN 2020 HÄÄPARIT

 Varaa oma hääsuunnittelusi nyt!

Katso lisää täältä.

 

PALVELUMME

 Apua ideointiin, helpotusta häästressiin, tarkkuutta budjettiin tai sisäpiiritietoa eri yksityiskohdista. Häätehdas auttaa mielellään!

 

ASIAKKAAMME

Asiakkaamme suosittelevat Häätehdasta! Lue lisää millaisia juhlia olemme saaneet olla mukana toteuttamassa ja kurkkaa ihania tunnelmakuvia.

 

YHTEYSTIEDOT

Ota yhteyttä ja kerro miten me voimme auttaa unelmapäivänne toteuttamisessa. Vastaamme aina 48 tunnin sisällä sähköposteihin ja tarjouspyyntöihin.