Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Palvelumme

Palveluihimme kuuluvat niin juhlien suunnittelu ja toteutus, kuin myös tuotteet, kurssit ja konsultointi. Hinnat ovat sopimuskohtaisia ja perustuvat sovitusti joko tuntiveloitukseen tai prosenttiosuuteen juhlabudjetista. Kysyminen ja ensimmäinen tapaaminen eivät koskaan maksa mitään!

 

* Hää- ja juhlasuunittelu; suunnittelijamme voivat auttaa sinua monessa eri asiassa kuten ideointi, budjetin laatiminen ja siinä pysyminen, juhlien aikataulu, ohjelma, juhlatilojen kilpailuttaminen ja varaaminen, cateringin hoitaminen, kutsujen ja koristeluiden suunnittelu ja tekeminen, seremoniamestarina toimiminen... Hyvä suunnittelija saa asiakkaan budjetin riittämään ja usein kokonaiskustannukset jäävätkin pienemmiksi kun apuna on käytetty hääsuunnittelijaa. Suunnittelija kantaa stressin ja kiireen hääparin puolesta, jolloin heille jää aikaa nauttia juhlasta ja toisistaan.

 

* Tuotteet; vuokraamme juhliinne pöytäliinat, tuolihuput, maljakot/ tuikkukipot, erilaisia paikkakortteja, menutelineet jne. Kysy lisää!

 

* Konsultointi; mikäli kaipaat apua vain johonkin mieltä askarruttavaan kysymykseen, kuten kutsujen kirjoitusasuun, hääpaikkavaihtoehtoihin, lakipykäliin, lupa-asioihin, polttari-ideoihin tai lähes mihin tahansa juhliinne liittyen, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Hinta konsultaatiosta sovitaan aina ennakkoon asiakkaan kanssa.

 

Kysy lisää palveluista tai varaa oma suunnitteluaikasi: niina@weddingfactory.fi

 

 

 

KESÄN 2018 HÄÄPARIT

 Varaa oma hääsuunnittelusi nyt!

Katso lisää täältä.

 

PALVELUMME

 Apua ideointiin, helpotusta häästressiin, tarkkuutta budjettiin tai sisäpiiritietoa eri yksityiskohdista. Häätehdas auttaa mielellään!

 

ASIAKKAAMME

Asiakkaamme suosittelevat Häätehdasta! Lue lisää millaisia juhlia olemme saaneet olla mukana toteuttamassa ja kurkkaa ihania tunnelmakuvia.

 

YHTEYSTIEDOT

Ota yhteyttä ja kerro miten me voimme auttaa unelmapäivänne toteuttamisessa. Vastaamme aina 48 tunnin sisällä sähköposteihin ja tarjouspyyntöihin.