Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Yhteistyökumppanit & tuotteet

Häätehdas suosittelee lämpimästi alla olevia yrityksiä ja palveluita. Asiakkaanamme saat mm. näiltä toimijoilta tuntuvat alennukset heidän tarjoamistaan tuotteista ja palveluista. Tässä jälleen yksi syy käyttää hääsuunnittelijaa; alennusten kautta budjetti pysyy hallinnassa ja saat aina parasta laatua vaivattomasti. Kauttamme myös mm. limusiinit ja muut hääautot, hääkukat ja astiavuokraus.

 

Kysy lisää: niina@weddingfactory.fi

Valokuvaaja Markku Pajulahti

Katso Markun kuvia lisää alhaalta. Vankka kokemus häiden valokuvaamisesta ja erittäin joustava toimintatapa sekä laadukas valokuvauskalusto takaa onnistuneet kuvat Teidän tärkeästä rakkauspäivästä. Valokuvien kautta voitte muistella tuota ihanaa päivää vielä vuosienkin päästä ja jakaa tunnelman kuvien myötä myös ystävillenne.

http://www.markkupajulahti.com/

Foxy Lady

Foxy Ladyltä iloiset seksivälinekutsut naisille, miehille ja pariskunnille 15 vuoden kokemuksella. Polttarit, tuparit, syntymäpäiväjuhlat, pikkujoulut, tyttöjen illat jne.  Järjestämme myös upeita asukutsuja, joilla esillä ja kokeiltavana laadukkaat Shirley of Hollywoodin korsetit, alusasut, yöasut ja babydollit; jotakin erityistä hääyöksi... Tervetuloa myös vierailemaan verkkokaupassamme: http://www.foxylady.fi/

Studio Jenni Lehtinen

Valokuvaaja Jenni Lehtinen ikuistaa hääpäivänne kuviin tyylillä ja ammattitaidolla. Valittavana on monta erilaista kuvauspakettia; tunnin hääpotrettikuvauksesta koko päivän kestäviin kuvauksiin. Kuvaukset onnistuu niin studiossa kuin miljöössäkin. Jenni kuvaa myös suosittuja huomenlahja- kuvia ja muita muotokuvia.
Kuvaaja tapaa aina mielellään asiakkaat hyvissä ajoin ennen kuvauspäivää. Näin asiakkaat saavat juuri sellaiset kuvat kuin haluaa.
Lisätietoa ja kuvia pääsette katsomaan nettisivuilta.

http://jennilehtinen.com/haapotretit

Mary Kay Cosmetics

Laadukkaita tuotteita ja hemmottelua morsiamille ja kaasoille. Laita kädet, huulet ja koko iho kuntoon elämäsi tärkeintä päivää varten- ja koko loppuiäksi. Meiltä saat henkilökohtaista tuoteopastusta. Häätehtaan asiakkaille alennusta tuotteista ja joustavasti sovittavissa olevat, ilmaiset hemmotteluhetket, vaikkapa osaksi hääaskartelu- iltaa tai hääpäivän aatoksi.

http://www.niina.vuoksi.marykay.fi/

Biitsi.fi Areena, Helsinki

Biitsi.fi Areena Helsingissä muuntuu somistajiemme käsissä upeaksi hääjuhlatilaksi. Myös itse vihkiminen seremonioineen onnistuu hiekalla hienosti. +26 astetta ympäri vuoden ja valkoista, hienoa hiekkaa, tilava lounge sekä baari b- oikeuksin.

Halutessanne myös sauna juhlijoiden käytössä. Järjestämme kaiken cateringistä koristeluihin: tunnelmallinen, lämminhenkinen ja erilainen häätilaisuus Ruoholahdessa.

http://www.biitsi.fi/bileet

Cambridge- ohjelma

Cambridge Ohjelmalla laihdut pysyvästi, turvallisesti ja terveellisesti. Taso-ohjelma on joustava ja opettavainen kokonaisuus, jossa oma valmentaja on tukenasi. Laihdutuksesta lautasmalliin, suomalaisten ravitsemussuositusten mukaiseen ruokailuun.
 
Cambridge valmentaja Satu, Ylöjärvi tarjoaa Wedding Factoryn asiakkaille alkukartoituksen maksutta. Muiden valmentajien kanssa alkukartoituksesta sovittava erikseen.
 
http://www.cambridgeohjelma.fi/main/fi/valmentajat/keski-suomi/satu-pispa

Valokuvaaja M.Pajulahti

 

 

 

KESÄN 2018 HÄÄPARIT

 Varaa oma hääsuunnittelusi nyt!

Katso lisää täältä.

 

PALVELUMME

 Apua ideointiin, helpotusta häästressiin, tarkkuutta budjettiin tai sisäpiiritietoa eri yksityiskohdista. Häätehdas auttaa mielellään!

 

ASIAKKAAMME

Asiakkaamme suosittelevat Häätehdasta! Lue lisää millaisia juhlia olemme saaneet olla mukana toteuttamassa ja kurkkaa ihania tunnelmakuvia.

 

YHTEYSTIEDOT

Ota yhteyttä ja kerro miten me voimme auttaa unelmapäivänne toteuttamisessa. Vastaamme aina 48 tunnin sisällä sähköposteihin ja tarjouspyyntöihin.