Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Hääsuunnittelijamme on mammalomalla

Julkaistu 20.08.2017

Hääsuunnittelijamme Niina viettää loppuvuoden kotona pienen poikansa kanssa. Kysy kuitenkin tarjousta jos olet menossa naimisiin 2018 kesällä tai myöhemmin. Niina palaa työntouhuun näillänäkymin vuoden 2018 alussa.

Lue lisää »

Hääsuunnittelijat löytyvät nyt kaikki yhdestä paikasta! Yhteistyössä on voimaa.

Julkaistu 22.04.2016

Suomen hääsuunnittelijat löytyvät nyt kaikki yhdestä paikasta! Hääsuunnittelijat.fi (haasuunnittelijat.fi) sivua päivittävät suunnittelijat itse, ja sinne lisätään hää- ja juhlakansaa kiinnostavia vinkkejä, suunnittelijoiden hyväksi havaitsemia juhlatiloja ja paljon muuta! Käy tutustumassa ja lue lisää: http://www.haasuunnittelijat.fi/haasuunnittelijat/

Hää- ja juhlasuunnittelijat aloittavat tänä keväänä mittavan yhteistyön, jolla saadaan hääala uudenlaiseen kasvuun Suomessa ja uusia, innovatiivisia tempauksia hääparien iloksi. Pysy kuulolla!

Lue lisää »

Olemme ehdolla Vuoden Hääyritykseksi 2015

Julkaistu 01.11.2015

Olemme saaneet suuren kunnian olla ehdolla Vuoden Hääyritys 2015 äänestyksessä. Äänestyksen järjestää yhdessä Love me Do -häätapahtuma, Häät- lehti & Amoriini.com juhlaopas. Käythän äänestämässä meitä jos olemme äänesi ansainneet! www.lovemedo.fi/artikkelit/vuoden-haayritys

 

Lue lisää »

Kesä edelleen kuuminta aikaa mennä naimisiin, paikat varataan nopeasti.

Julkaistu 09.08.2015

Ylöjärven uutiset tekivät artikkelin kesähäistä. Myös Häätehtaan suunnittelijan mielipidettä kysyttiin. Pähkinänkuoressa; häissä noudatetaan edelleen perinteitä ja useat kesähäät ovat maalaisromanttisia, mutta myös jotakin uutta ja erilaista haetaan omaan juhlaan. Vierasmäärät ovat pienentyneet- kaukaisimmat sukulaiset saatetaan tänäpäivänä jättää usein kutsumatta. Suomen luonto ja kesän kauneus houkuttelee myös paljon ulkomaalaisia juhlimaan häitään Suomessa. Lue koko artikkeli täältä:

http://ylojarvenuutiset.fi/2015/07/29/haajuhlapaikat-varataan-hyvissa-ajoin/

Lue lisää »

Häätehdas on nyt myös Twitterissä

Julkaistu 18.06.2015

Häätehdas löytyy nyt myös Twitteristä. Saa seurata ja osallistua häähumuun @WeddingFactoryF

https://twitter.com/WeddingFactoryF

 

Lämmintä kesää kaikille!

Lue lisää »

We Do! 15.5.2015 Pasilassa

Julkaistu 29.04.2015

Häätehdas saa kunnian olla mukana Haaga-Helian opiskelijoiden järjestässä häätapahtumassa muutaman viikon kuluttua. We Do! -tapahtuma järjestetään perjantaina 15.5.2015 Pasilassa, Haaga-Helian tiloissa. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tule tapaamaan hääsuunnittelijaamme klo 12.00- 18.00 välisenä aikana ja kuulemaan mm. miten rakennat toimivan ohjelman ja aikataulun hääjuhlaanne. Paikalla Suomen hääalan parhaat toimijat, joten tule hakemaan tuoreet ideat, vinkit ja tarjoukset. Nähdään messuilla!

Lue lisää »

Häämessut Tampereella 7.-8.2.2015

Julkaistu 29.01.2015

Haluaisitko saada ilmaisen lipun Tampereen perinteisille Häämessuille 7.-8.2.2015? Tykkäämällä Häätehtaan Facebook- sivusta voit voittaa lipun itsellesi! Myös ilmoittautumalla mukaan kisaan sähköpostilla olet mukana arvonnassa. Hääsuunnittelijamme on messuilla tavattavissa Lauantaina- sovi tapaaminen ennakkoon paikanpäälle. Nähdään messuilla!

https://www.facebook.com/WeddingFactoryFinland

Lue lisää »

Tuolihuppuja ja muuta tarpeellista..

Julkaistu 10.08.2014

Tuolihuppuja vihdoin saatavilla Häätehtaalta!

Vuokraamme tuolihuppuja hääjuhlaanne joko sellaisenaan tai jo valmiiksi somistettuna esim. häiden teeman mukaisella värirusetilla. Tuolihuppuja on kahdenlaisia: ns. slim- malli, eli tuolia myötäilevä valkoinen strech- huppu sekä väljempi koristeellisempi tuolihuppu, myöskin valkoisena. Kysy tarjousta! Toimitamme huput juhlapaikalle ja halutessanne koristelemme myös puolestanne vaikka koko juhlatilan.

 

Lisäksi vuokrattavana mm. tuikkukippoja, pöytäliinoja, tarjoiluastioita, sormustyynyjä jne. Kuvia tuotteista näet facebook- sivuiltamme tai pyytämällä niitä sähköpostilla: niina@weddingfactory.fi.

Lue lisää »

Häähuumassa, kesäkuumalla

Julkaistu 24.07.2014

Uskomattoman kuuma, ihana kesä! Kesän 2015 hääparit, nyt on hyvä aika alkaa valmistautumaan ensikesän rakkauden juhlaanne. Jos varaatte hääsuunnittelupaketin ennen syyskuuta saatte - 10% hinnasta pois. Kysy lisää: niina@weddingfactory.fi.

Lue lisää »

Jotakin uutta, vanhoja perinteitä kunnioittaen

Julkaistu 26.03.2014

Olemme luomassa täysin uutta konseptia tutustuttaa naimisiin menevät pariskunnat hääsuunnittelun saloihin. Vanhat häämessu- ideat joutavat roskakoriin ja suunnittelussa lähdemme puhtaalta pöydältä ja suuntaamme katseemme tuoreisiin kihlapareihin tai pareihin, jotka ovat kypsytelleen ideaa naimisiinmenosta ja todenneet, että nyt on aika lyödä päivä lukkoon. Tapahtumaa varten etsimme mukaan yhteistyökumppaneita ja uusia toimijoita, jotka haluvat päästä toteuttamaan tämän ennennäkemättömän tapahtuman tuleville hääpareille. Suunniteltu tapahtuma-aika on alkusyksy 2015. Suunnittelu aloitetaan pian mukana olevien toimijoiden kesken, joten mukaan mahtuu vielä. Kysy lisää niina@weddingfactory.fi

Lue lisää »

 

 

 

KESÄN 2018 HÄÄPARIT

 Varaa oma hääsuunnittelusi nyt!

Katso lisää täältä.

 

PALVELUMME

 Apua ideointiin, helpotusta häästressiin, tarkkuutta budjettiin tai sisäpiiritietoa eri yksityiskohdista. Häätehdas auttaa mielellään!

 

ASIAKKAAMME

Asiakkaamme suosittelevat Häätehdasta! Lue lisää millaisia juhlia olemme saaneet olla mukana toteuttamassa ja kurkkaa ihania tunnelmakuvia.

 

YHTEYSTIEDOT

Ota yhteyttä ja kerro miten me voimme auttaa unelmapäivänne toteuttamisessa. Vastaamme aina 48 tunnin sisällä sähköposteihin ja tarjouspyyntöihin.