Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Jotakin uutta, vanhoja perinteitä kunnioittaen

Julkaistu 26.03.2014

Olemme luomassa täysin uutta konseptia tutustuttaa naimisiin menevät pariskunnat hääsuunnittelun saloihin. Vanhat häämessu- ideat joutavat roskakoriin ja suunnittelussa lähdemme puhtaalta pöydältä ja suuntaamme katseemme tuoreisiin kihlapareihin tai pareihin, jotka ovat kypsytelleen ideaa naimisiinmenosta ja todenneet, että nyt on aika lyödä päivä lukkoon. Tapahtumaa varten etsimme mukaan yhteistyökumppaneita ja uusia toimijoita, jotka haluvat päästä toteuttamaan tämän ennennäkemättömän tapahtuman tuleville hääpareille. Suunniteltu tapahtuma-aika on alkusyksy 2015. Suunnittelu aloitetaan pian mukana olevien toimijoiden kesken, joten mukaan mahtuu vielä. Kysy lisää niina@weddingfactory.fi

 

 

 

KESÄN 2018 HÄÄPARIT

 Varaa oma hääsuunnittelusi nyt!

Katso lisää täältä.

 

PALVELUMME

 Apua ideointiin, helpotusta häästressiin, tarkkuutta budjettiin tai sisäpiiritietoa eri yksityiskohdista. Häätehdas auttaa mielellään!

 

ASIAKKAAMME

Asiakkaamme suosittelevat Häätehdasta! Lue lisää millaisia juhlia olemme saaneet olla mukana toteuttamassa ja kurkkaa ihania tunnelmakuvia.

 

YHTEYSTIEDOT

Ota yhteyttä ja kerro miten me voimme auttaa unelmapäivänne toteuttamisessa. Vastaamme aina 48 tunnin sisällä sähköposteihin ja tarjouspyyntöihin.