Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Tuolihuppuja ja muuta tarpeellista..

Julkaistu 10.08.2014

Tuolihuppuja vihdoin saatavilla Häätehtaalta!

Vuokraamme tuolihuppuja hääjuhlaanne joko sellaisenaan tai jo valmiiksi somistettuna esim. häiden teeman mukaisella värirusetilla. Tuolihuppuja on kahdenlaisia: ns. slim- malli, eli tuolia myötäilevä valkoinen strech- huppu sekä väljempi koristeellisempi tuolihuppu, myöskin valkoisena. Kysy tarjousta! Toimitamme huput juhlapaikalle ja halutessanne koristelemme myös puolestanne vaikka koko juhlatilan.

 

Lisäksi vuokrattavana mm. tuikkukippoja, pöytäliinoja, tarjoiluastioita, sormustyynyjä jne. Kuvia tuotteista näet facebook- sivuiltamme tai pyytämällä niitä sähköpostilla: niina@weddingfactory.fi.

 

 

 

KESÄN 2018 HÄÄPARIT

 Varaa oma hääsuunnittelusi nyt!

Katso lisää täältä.

 

PALVELUMME

 Apua ideointiin, helpotusta häästressiin, tarkkuutta budjettiin tai sisäpiiritietoa eri yksityiskohdista. Häätehdas auttaa mielellään!

 

ASIAKKAAMME

Asiakkaamme suosittelevat Häätehdasta! Lue lisää millaisia juhlia olemme saaneet olla mukana toteuttamassa ja kurkkaa ihania tunnelmakuvia.

 

YHTEYSTIEDOT

Ota yhteyttä ja kerro miten me voimme auttaa unelmapäivänne toteuttamisessa. Vastaamme aina 48 tunnin sisällä sähköposteihin ja tarjouspyyntöihin.